Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


Demo 2001

 

Egy csapat, melynek tagjai sok rockzenét szeretõ emberke számára ismerõsen csenghet: Szilágyi István: dob (ex-Necropsia), Papp Zsolt: ének (ex-Trident),Patai Károly: gitár (ex-Beholder), Bakos József: basszusgitár (ex-Beholder).
Bár az igaz, hogy a nevek önmagukban nem jelentenek garanciát -lásd sok együttesnél, melynél most szándékosan nem írok neveket-, itt konkrétan bejött!
A debreceni Szeg azon zenekarok közé tartozik, akiket elõször élõben láttam! Bár Bakos Csaba /Shock! Magazin/ már elõre felhívta rá a figyelmemet, de szerintem e nélkül is szeget ütöttek volna a fejembe Szolnokon, a Denevér tehetségkutatón! Akkor két számot adtak elõ, de az az energia, erõ, ami akkor lejött a színpadról, nagyon nehézzé tette a dolgomat, miszerint nehogy az elsõ sorban találjam magam, ami a zsûri asztal mellõl kissé furcsa lett volna.
Ezért hát kíváncsian tettem be a lejátszóba ezt a 13 számos hanghordozót. Szerencsére nem okoztak csalódást! Leginkább középtempóban írt nóták hallhatók, de igen fogós témákkal, riffekkel megspékelve! Üsse el a repülõ azt az embert, ki nem akar egybõl zúzni rájuk! Például a legutolsó Big pig joy szerzeményre! Egyik kedvencemmé ugrott elõ! Micsoda cím, haha!
Angol nyelven íródtak a szövegek, kivétel ez alól a zenekar nevét címnek vevõ Szeg dal, mely magyarul szólal meg!
Hangzással sincs különösebb probléma, bõven megüti a magyar átlag feletti mínõséget!
És hogy mennyire profi a zenekar, érdemes megtekinteni a honlapjukat is:
http://szeg.nq.hu Minden rajta van, amit egy zenekarról tudni kell, sõt, az összes daluk mp3-ban, nem sajnálják õket! Érdemes letöltögetni õket! Vagy megrendelni a zenekartól a cd-t!
Friss hír, hogy dec 14-17 újra stúdióba vonulnak, ezúttal Tõfihez, hogy felvegyenek 3 új dalt, és egy régit! Kíváncsian várom azt is!
Nagyon ütõs kis csapatról van szó! Hagyjátok, a "Szeg a fejbe!" találjon!

Elérhetõség:
Szeg
Berettyóújfalu, 4100
Vas J. u. 3.

Tel.: 20/316-3983
20/912-9411

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!