Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


EP - szerzõi kiadás

 

1... 2...3...4... és már kezdõdik is a székesfehévári Sonicdollz fantasztikus Ep-je! Blondie uraság és két társa: Franky13 (ex-Slang) és Jimmy (Harlot) újabb zenekara. Ahogy az alapító tagtól elvárhatjuk, itt sem a vér fog csöpögni, hanem ellenkezõleg, egy nagyon vidám glam/punk/rock zenét kapunk az arcunkba. Ez az Ep, melyet bátran oda merek tenni egy hasonszõrû külföldi csapat albuma mellé! És még azt is megmerem kockáztatni, hogy országunkban õk a legjobbak ebben a stílusban! Agyon tetovált külsõ, testékszerek, polgárpukkasztásnak tökéletesen megfelel. És akkor a borítót még nem is említettem: egy angyalka mutatja be a középsõ ujját! Színpadon még nem volt hozzájuk szerencsém, de el tudom képzelni, mit mûvelhetnek. Aki már hallotta Blondie másik csapatának, a Suckerstarznak a felvételeit, az most sem fog csalódni. Különbség azért persze jócskán van! A legérzékelhetõbb, hogy itt nincs az a zajos, garázsos hangzás, hanem valamennyivel letisztultabb, emészthetõbb! Hatásként beugrik a Mötley Crüe régebbi felvételei is. A 7 szám a Pont Mi stúdióban lett rögzítve és nagyon jól szól! Mit lehetne még írni? Broken, Backseat Love és társai... Ha unod a cipõbámulást, és bulizni akarsz, tudod mi a dolgod... E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!