Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Tegyük fel, hogy az új Soulfly cd-t véletlenül kicserélnék az új Ektomorf cd-re. Biztos vagyok benne, hogy mindenki "benyalná", hogy ez az új Soulfly anyag és eladnának belõle világszerte 300.000 darabot.

Hogy mit akarok ezzel mondani? Csupán csak annyit, az Ektomorf évek óta nemzetközi szinten zenél. Profikká váltak, sem lemezen sem élõben nem tudnak hibázni. Idõ kérdése szerintem, mikor válnak olyan ismertté, mint a Soulfly vagy a Pro-Pain.

A március végén megjelenõ Instinct 12 hamisítatlan Ektomorf szerzeményt tartalmaz. Hangzásilag, hangulatilag, zeneileg méltó folyatása a "Destroy" korongnak.
Egy brutális nyitónóta vezeti be a lemezt, majd ezt követi a Pecsás bulin már elõvezetett szám. (Sajnos a promo cd-hez nem kaptam meg a számcímeket) A harmadik tétel a címadó nóta, harapós, kõkemény riffekel és refrénnel. A 6. és 7. számot emelném még ki. Elõbbi a Kreatoros bulin már lezúzott Fuck you all agresszív gyorsaságával míg utóbbi mély, nyomasztó hangulatú atmoszférája miatt fogott meg.
Roma motívumokat a számok közötti átvezetõkben lehet felfedezeni.
Büszke vagyok Zotyáékra! Nagyon örülök a kinti sikereiknek, bízom benne, hogy még magasabbra fognak még törni.

Kispál Balázs

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!