Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A cikk írásával még nem vagyok elkésve. Idén februárban jelent meg 2003-ban alakult budapesti ex-Dawncore,ex-Newborn,ex-Dalad Days tagokból álló The Idoru új lemeze Monologue címmel az Edge Records gondozásában. A srácok dallamos punk/hardcore zenét nyomnak nagyon profin és igényesen összerakva. A hangszeres tudásukon lehet érezni, hogy nem 2 napja fognak hangszert a kezükben és zenélnek.
A cd-n 10 szám található 38 percben, angol nyelven. Igényesen, kidolgozott borítóval, ami Andy (az énekes) kezemunkáját dicséri.
A Monocrome számra elkészült a zenekar 2. videoklippje, a lemezrõl az elsõ. A klip készítésérõl bõvebben a zenekar honlapján lehet olvasni! Vicces történet lesz. A lemezrõl nekem a nagy favorit szám a Kill, ami a koncerten még jobban üt mint a lemezen. De a Day by day, prison of dead számokban Andy megmutatja, hogy nem csak dallamosan énekel, hanem üvölteni is tud. A Monocrome egy középtempós dallamos tétel.
Szóval változatos, nem unalmas lemezt hoztak össze a fiúk. Inkább klikkeljetek rájuk nem tömöm a fejeteket a sok hülyeségemmel.
Aki szereti az ilyen fajta muzsikát az nem fog csalódni a fiúkban, mert tényleg nagyon jók! A nyugati piacon is megállja a helyét a cd. Hajrá fiúk csak így tovább.
A zenekar tagok: Big: gitár, Tibi: gitár, Andy: ének, Matyi: bass, Laci: dobok

http://www.theidoru.com


Punker
 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!