Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

 

A tatabányai Agregatoron látszik, hogy egy rendkívül törekvõ banda. Elég ránézni a borítóra: stílusos nyomdai munka, benne vannak a szövegek valamint minden fontosabb információ, ami a zenekarral kapcsolatos. Ha jól tudom, ennek a demónak már volt egy elõzetese, amin errõl a demóról három dal szerepelt: a Sötét éden, a Vándor a porban és a Demize. Azt egyébként érdemes tudni, hogy magyar és angol nyelvû nóták is találhatóak a kazettán. Egyébként én úgy vettem észre, hogy az angol szövegek jobban kijönnek. Hogy a zenérõl is essen egy-két szó: jó súlyos muzsika hallható a Puszta léten, rengeteg dallammal és hörgéssel. Amit a Le Panicnál írtam, miszerint túl sok dalt vettek fel ahhoz képest, hogy demót készítettek, itt nem érvényes, mert úgy érzem, hogy az össze szám kellõ módon kidolgozott. Akik az olyan jellegû bandákra specializálódtak, mint például a Lake of Tears vagy az Evensong, azoknak szerintem be fog jönni az Agregator is.
Kontakt: Mikus Tamás 2800 Tatabánya, Vitális u. 34. I/2
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Héda

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!