Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


Az Elit Osztagot nem kell bemutatni senkinek szerintem, nem mostani csapatról van szó. Ez írás célja most nem a zenekarról szól (habár igen), hanem a Dinamó Fesztiválos fellépésükrõl. Az egyik legnagyobb videó megosztó oldalon találtam egy-két számot errõl a koncertrõl, majd egy rövid levelezés után Levi eljutatta hozzám a teljes felvételt (plusz még 3 zenekarét).
Nos a felvétel teljesen diy, de élvezhetõ. Képminõség tökéletes, a hang egy kicsit erõtlen.
Ahogy nézem a felvételt, az éneket még fel lehetett volna nyomni, mert néhol halknak tûnik.
Aki volt már Elit Osztag koncerten, az tudja, hogy a hangulat garantált, itt se volt másképpen. Rövid kis beállást követõen már bele is csapnak a húrokba a komáromi punkok és elkezdõdik az õrület a Legnagyobb punk címû szerzeménnyel.
A körülbelül 50 perces koncert alatt elhangzott jó pár dal a legutóbbi Elit albumról (ami A nagy rendszermártás címet viseli), de nem maradhattak el a régi slágerek sem, gondolok itt a Hello Magyarországra és Az erõszak indulójára is.
Sajnálom, hogy kihagytam a bulit (épp a saját fesztiválunkon voltam), örülök, hogy megkaptam a felvételt! Még egyszer köszönöm Levi! Ezután is örömmel járok majd Elit Osztag koncertre!
Csekkoljátok a zenekar oldalát:
http://www.elitosztag.hu

-Csiga-

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!