Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Mikor megláttam egy hírben, hogy megjelent az Angelus női zenekar első demója, azonnal felkaptam a fejem! Úristen! Miféle zene lehet az, ahol csak nők vannak!
Egyből le is ültem a számítógép elé, hogy írjak nekik egy levelet. Közben megnéztem a honlapjukat, és onnan le is töltöttem a Play című nótájukat, mely azóta a Rock Gyémántok oldalain is megtalálható. Majd eldobtam az agyam! Ezek a csajok nem puhánykodnak!

Bakos Brigitta: ének, Varga Anita: gitár, vokál, Windhager Eszter: szólógitár, Tóth Cecília: basszusgitár, és Mentsik Anita: dob által játszott zenét, ha be kéne határolni, akkor valahogy a darkos, blackes, gótikus kategóriába sorolnám... de ezt is nehezen, mert mindegyik stílusból vannak elemek.
Angol és magyar nyelvű dalok egyaránt hallhatóak a 3 számos cd-n!
Számomra leginkább az előbb is említett Play nóta jön be! Hogy lehet egy lánynak így üvölteni, ha-ha! Hogy szorulhatott belé ekkora gonoszság? Viszont hallhatunk igazi angyali éneket is. Nincs feltüntetve a borítón, hogy melyiket ki énekli, netán ugyanaz a személy, de nagyon jó! Nem rosszindulatból, de néha eszembe jut a Without Face zenekar is, mint hatás.
A Mit választanál? dal eleje baromira szakít! Nagyon tetszik a két lábdobbal az elején! Gondolom, élőben zúz, mit az állat! Majd egy kis lassulás, de a szám közepén pedig mintha már black metalt hallanánk!
Érdekes módon a hangzás is egész korrekt, demóként tökéletesen megfelel! De egy még erősebb megszólalással mindent letarolna!
Azt ugye meg sem kell említenem, hogy a nóták szövegei nem egy rózsaszín világról szólnak!
Tetszik a borító címlapja, mely tökéletesen kifejezi a zene stílusát!
Aki hallani akar egy hölgyekből álló, nagyon jó demó cd-t, ahol az énekből mind két véglet hallható, az azonnal keresse a csapatot!

 

Rob

 

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!