Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Demo2001

Második anyagát küldte el a pécsi Noisefield zenekar. A múltkori kb. egyórás anyag után, most egy rövidebb, 4 számból álló, és könnyebben befogadható CD-vel jelentkeztek. Megijedni nem kell a stílus híveinek, ugyanis nem lettek sláger zenét játszó hakni banda. Itt csupán megmutatja zenekar, hogy ilyen dalok is vannak a tarsolyaikban. Valamint az elõzõ MeanWhile anyaguk a régi dalötleteikrõl szólt, és fõleg arról a fajta, progresszívnek is nevezhetõ stílusról, amit a sok tempó- és ütemváltás miatt, a hallgatóság számára elsõre nehezebben feldolgozható témák jellemeztek.
Ez a mostani stílusváltás sem egyik napról a másikra ment, hanem a régi dalok óta eltelt idõben folyamatosan. Ezek a dalok nem is az új irányvonalat képviselik, írja Dave a zenekar agya, hanem összegyûltek ilyen stílusú ötleteik is, amiket nem akartak veszni hagyni. És milyen jól tették! A felvételnek köszönhetõen jó kis nyugis nótákat hallgatunk félig akusztikus, félig torzított gitárokkal. Fidó bácsi szép munkát végzett!
Többek közt ezen az anyagon hallható az új énekesnõ is, Petra, aki a tervek szerint az elkövetkezõ felvételeken nagyobb szerepet fog kapni!
A második hallgatás után már mind a négy dal ott volt a fejemben, és már-már dúdolgattam is néhányszor
Fontos megemlítenem a csomagolást! Elõször is a nagyon igényes cd borító, majd a házilag gyártott "zárjegy", melynek színe nagyon jól passzol a borítóhoz. Elõször sajnáltam kibontani, de aztán muszáj volt, mert éreztem, hogy ami a cd-n van, az azért mégis többet ér!
Code, Time, Friend, Earth. Ez négy dal cím, amit NEKED is hallanod kell!

www.noisefield.hu
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!