Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Lehet engem most megkövezni, köpködni, de vállalom: ez az új Kerozin lemez nagyon állat! Azt nem értem, hogy Axel miért nem ezzel kezdte annak idején. Bár, valljuk be, akkor is voltak jó dalaik, ami megkülönböztette õket a nyálas diszkó csapatoktól.
Axel a debreceni Szeg zenekar tagjai segítségével rögzítette ezt az abszolút élõ (!) lemezt! A lemezborítón Pistike dobos még köszönetet is mond Axelnek, amiért hallgatott rá, hogy a dobokat is élõben vegyék fel! Hát igen! A Kerozin koncertek hangulata ezentúl garantált lesz! Így is nagyon erõteljesen dörren meg az anyag, hát még élõben! Igaz, ez utóbbit csak elképzelni tudom, egyenlõre... de remélem, minél elõbb tanúja leszek a mindhalálig partynak!
Aki korábbról is ismerte a Kerozin lemezeit, annak nyilván lesznek ismerõs dalok is, pl: Bonnie and Clyde, Nagypapa punk volt, Kismalac, de ezek teljesen át vannak dolgozva rockos-punkos verzióban! Egy csapatnál sokkal jobban becsülöm az ilyen változásokat, mintha valaki annak idején rockzenét csinált, és elmegy nyálaskodni! Gondoljunk bele: Axel annak idején egy President csapattal kezdte, még a Kerozin elõtt, és csak utána váltott.
A dalszövegek maradtak poénosak az eddigi Kerozin lemezekhez hûen! Egy dal videóklipje máris betiltásra került, de aki nagyon kiváncsi rá, az a honlapról megnézheti! (Hipp-hipp-hurrá!). A betiltás talán csak azért lehetett, mert szerepel benne pár nõnemû személy! Ha-ha-ha!
Ez a lemez bulikba abszolút kötelezõ! De ha csak magad szeretnéd jobb kedvre deríteni, ezzel a hanganyaggal menni fog!

www.kerozin.hu

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!