Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Bár az album már 5 éves, úgy érzem mégsem árt írni róla. Olyan szinten remek, hogy bármikor el tudja varázsolni a hallgatókat, igazi zenei élményt nyújtva. A Lullacry egy finn együttes, amely 1999-ben adta ki elsõ albumát Sweet Desire címmel. A 2001-es Be My God a második anyaguk. Zenéjük leginkábbis gothic rock, köszönhetõen részben annak, hogy a dalokat egy énekesnõ, Tanya Kemppainen adja elõ. Nagyszerû hanggal rendelkezik mind a gyors, mind a lassabb témákhoz. A nyitó szám az Embrace Me egy gyorsabb tétel, magával ragadó dallammal. Az ez után következõ Be My God nem véletlenül lett a címadó nóta. Mind zeneileg, mind szövegileg nagyon eltalálták. Az album egyik legszebb dala az Into Your Heart, melynek témája a szerelemmel kapcsolatos -csakúgy mint a többi számnak. A Trust egy dühödt szám, amely a bizalom elvesztésérõl szól. A Pain, Walk With Me szintén egy nagyszerû nóta, akárcsak az utána következõ Damn You. Teli energiával és magabiztosággal; ütõs! A további 5 szám szintén remek, egyik sem felesleges. Aki egyszer nekiáll hallgatni az albumot, nem akarja majd kivenni a cd-lejátszójából. Nagymértékben "okolható" emiatt a dalok szuggesztív ereje. Tanya hihetetlenül énekel, pár meghallgatás után az ember nagyon is a magáénak érezheti a számokat. Sajnos ez után az anyag után az együttes kénytelen volt megválni Tanya-tól, különbözõ zenei nézeteltérések miatt. A helyére érkezõ Tanja azonban nagyszerûen megállta a helyét, ugyanolyan erõvel énekel, és a két énekes hangja pedig nagyon hasonló, így a különbség szinte fel sem tûnik. Erre a legjobb példa a 2003-as Crucify My Heart, illetve a 2005-ös Vol.4. album.

www.lullacry.com

Vivi

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!