Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Demó 2001. március

Amikor beraktam a cd-t a lejátszóba, egy kissé csalódtam a hangzás miatt. Igényes borító mellé nem ezt vártam. De mielõtt még bárki azt hinné, hogy akkor már nem is érdemes megrendelni ezt az anyagot, annak nagyon gyorsan megjegyzem, hogy nem rossz, csak nem egy agyattépõ a hangzás. Arányosan szólnak rajta a hangszerek, és ha azt vesszük, hogy ez a csapat elsõ felvétele, akkor semmi gond. Ez egy demo, ami azért készült, hogy felhívja magára a csapat a figyelmet.
Az már biztos, hogy errõl a zenekarról még fogunk hallani! Képzett zenészek vannak a demot felvevõ bandában: Erdõs Viktor: basszusgitár, Tánczer Attila: billyentyûk, Debreczi Johnny: ének, gitár, Rábel Tamás: dobok, Farkas Ferenc: gitár. Az anyag felvétele után Johnny kilépett a zenekarból, és ezért a csapat új énekest keres!
Addig pedig, az amúgy is vokálozó Erdõs Viktor énekel. Jelentkezni a lenti elérhetõségen lehet.
A három szám, ahogy a csapat mondta billentyûközpontú metal/rockzene. És szerintem nagyon találó ez a kifejezés. Azt már most el tudom képzelni, hogy mire lenne képes ez a csapat, ha beszabadulna egy igazi stúdióba, és egy igazi énekes torkot találna!
Szerintem a Neverwood legfõbb erõssége a billentyûs srác, annál is inkább, mivel nagyon ritkán hallok ilyen tudású billentyûst.
A saját nótákon kívül Paradise Lost, Savatage, Annihilator, Iced Earth, Sentenced feldolgozásokat játszanak.
Szeretném, ha ez az együttes sem tûnne el a süllyesztõben, mert ebbõl a fajta zenei stílusból, amit õk képviselnek, nagyon kevés van Magyarországon, és nem is akárhogy mûvelik!

Elérhetõség: Erdõs Viktor: Budapest, 1141. Szatmár u. 28.
Tel.: 06-1-25-29-171
06-20-43-33-823
www.neverwood.hu

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!