Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Limb Music / Record Express

Ezek a holland srácok már nem kezdõk az bizonyos, egy jó kis dallamos power cucc, amit letettek az albumukkal. Sajnos nem tudok róluk semmi közelebbit, honlapjuk épp most költözik... Szomorú vagyok, mert azért csak érdekelt volna róluk egy két dolog... Nem mondanám halálosnak a zenéjüket, de jó kis zúzás, még akkor is jó hallgatni, ha tulajdonképp semmi újdonságot nem hoz az anyag. Jobb a biztos múlt, mint a bizonytalan jövõ! Mindenesetre nem egy olyan lemez ez, amit mozdulatlan lábbal végig lehet hallgatni... Jó kis bulis zene, az biztos!
Ami elsõre feltûnt, az az édes akcentus, amivel az énekes srác angolul danolászik! Nem az a kemény németes ropogtatás, hanem valami egész más, jópofa tõle a feelingje a zenének. Hangjától már nem vagyok ennyire elszállva, nem rossz, de vannak nála jobbak (még itthon is, a Legendary-s - korábban Defender néven futó csapat- Verebi Józsi például szerintem sokkal-de sokkal színesebb és szebb orgánummal bír!). Mindenesetre azon kívül, hogy szerintem lehetett volna több ötlet az énekdallamokban, nagy gond nincs vele. Õ is és csapattársai is színvonalasan teljesítettek, zenészi szaktudás és tapasztalat hallható bõven az albumon. Jól is szól az anyag, kellemes hangzásokkal élve, jól szerkesztve és elõadva.
A power mûfaj szerelmeseinek feltétlenül ajánlott a lemezzel való közelebbi ismerkedés.

Gyebnár Mónika


 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!