Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A Rozsdás Arany a tehetséges, de egy új korszak megváltozott erkölcsi értékrendszeréhez alkalmazkodni nem tudó vagy nem akaró, s emiatt az élet legtöbb területén háttérbe szoruló embereket hivatott szimbolizálni. A zenekar elsõ nagylemezét, mely 45 percnyi instrumentális zenét tartalmaz olyan zenészek készítették, mint Galántai Zsolt (ex-Ossian, ex-Szekeres Tamás Project), Kulcsár Gitta, Kalmár Géza, Mihók Attila, Pál Tibor. A zenekar honlapján bele lehet hallgatni a lemezbe, de teljes értékû örömmé csak akkor válik, ha egészben hallgatod. Ez ugyanis messze nem egy olyan lemez, amit apránként meg lehet hallgatni. Ehhez idõ kell, figyelem, és átadni magad azoknak az élményeknek, melyet csak a ZENE tud adni. Biztos vagyok benne, hogy errõl a csapatról sem fogunk hallani egyik kereskedelmi médiában sem. A zenekar koncertezik is, és ott tud talán teljesen kibontakozni ez az anyag! Én mindenesetre nagyon várom, hogy élõben is elcsíphessem õket valahol. Nehéz errõl a lemezrõl írni, ezt hallani kell!! A lemezt egy francia lemezcég fogja terjeszteni a Musea Paralelle. Addig is lehet bombázni a zenekart cd ügyben! Elérhetõségük a hivatalos honlapjukon.

www.rustygold.hu

Rob
 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!