Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

szerzõi kiadás

Április elsején, de nem viccnek szánva jelent meg az Eleven Hold új maxija, a Párna mélyén, mely a "Leszálltunk, hogy felférj!" címû album második kislemeze.
A borító külsejében a tõle megszokott maximalitást hozza a zenekar, és a nagylemez valamint az elõzõ kislemez designját folytatják: Jarolics Tamás festõmûvész rajza díszíti a digipack-os kiadványt. Azon túl, hogy nagyon szép a küllem, csak annyit akarok a borítóhoz hozzáfûzni, hogy remélem a zenekar nem olyanokat álmodik, mint ami a rajzon látható...aki nem tudja, mirõl beszélek, nézzen utána!
A cd audio részén megtalálható a hegedûvel és vokállal kiegészült címadó dal cenzúrázott és cenzúrázatlan, valamint eredeti akusztikus, lassú verziója is, ezen kívül a No meg a bor címû dal új változata, s egy angol nyelvû szerzemény (Ring For My Dear-Crow) is - ez utóbbi a szerintem csodálatos szép Fekete Anemona c. dal angol nyelvû változata, amiben nekem az tetszik nagyon, hogy az angol nyelvû szöveghez tartozó énekdallam nem egy az egyben ugyanaz, mint a magyaré - ezt eddig azt hiszem, csak Ákosnál tapasztaltam.
Itt engedtessék meg nekem egy kis személyeskedés: egy álmos reggelen, munkába menet hallgattam a maxit elõször, a tavaszi napsugár próbált magának utat törni a felhõk közül, lágyan fújt a szél, és ahogy leszálltam a villamosról a város egy "zöldebbik" övezetében, pont akkor szólalt meg a Ring for my dear crow c. dal végén a hegedû - na ezt az élményt próbáljátok ki!!!!!! Leírhatatlan!!!!
No de vissza az ajánlóhoz: a maxi multimédiás részén megtalálható a Párna mélyén cenzúrázatlan klipje is, valamint fotók a forgatásról az elhagyatott almásfüzítõi timföldgyárban, és nem utolsó sorban egy werkfilm, amibõl többek közt megtudhatjuk, hogy mirõl is szól a dal, hogy milyen idõ volt a forgatáson, hogy Gyuszi nem szereti a kamerát de a gitárját igen, és még sok ilyen aprócska kulisszatitkot!
A párna mélyén címû maxi a lemezboltokban és a honlapon (www.elevenhold.hu) is megvásárolható.

BTimi

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!