Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Gyöngyösrõl érkezett a Doomsday nevû "csapat" demója. A csapat azért értendõ idézõjelek között, mert ez egy egyszemélyes akció, Petheõ Attila gitáros/bõgõs/énekes részérõl. A project neve árulkodik a stílusról: igazi, mélyre hangolt, döngölõs doom témákkal pakolta tele Attila a négy nótát. Az igazi, megrögzött doom harcosok nyilván örömüket lelik a nóták hallgatása közben, nekem mindenesetre már egy kicsit fárasztó volt a mega-hosszúságú, monoton szerzemények fülelése. Talán egy kicsivel változatosabb, inhomogénebb anyaggal kellett volna elõrukkolni.
A kazetta egyébként minden ízében profi, mind kiállítását (színes borító, szövegek, stb.), mind hangzását tekintve. Megelpõ módon a dobgép soundot is sikerült úgy eltalálni, hogy csak alapos odafigyelés után mertem biztosan kijelenteni, hogy a zene alá "japán dobos" hozza a ritmusokat.
Sötét, lehangolt világról árulkodik a kazi, az ilyen zenék híveinek mindenképp megér egy próbát!
Cím: Petheõ Attila
3200 Gyöngyös, Jeruzsálem u. 8. 10/60.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!