Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A Finn metál banda 3. albuma, 2007-es kiadvány.
Ugyanazt az utat követi mint az elõzõ két albumuk: Salvation By Fire (2001) és Feeding The Flames (2003), ezúttal is power metálról és dallamos metálról beszélhetünk és biztosak lehetünk benne, hogy a Burning Point rajongói nem fodnak csalódni az új albumban. Tele nagy nótákkal és dallamokkal, fülbemászó kórusmunkákkal és felejthetelen gitár szólókkal. A Limited edition verzió 3 bónusz dalt is tartalmaz. A lemez anyaga változatos, mindent megkapunk, a gyors power metáltól a közép tempós dallamos metál dalokig. Nagyon jó és kiegyensúlyozott keveréke mindkét érzelmi, hangulati állapotnak és mindemellett a keménység még fûszerezi is a remek és kristály tiszta produkciót. Természetesen ebben a stílusban mostanság rengeteg anyag jön ki, de nem mind ilyen kiegyensúlyozott és friss mint ez a lemez, biztosan a mûfaj minden rajongójának nagy örömet fog okozni, mert nagyon jó kiadvány!

www.albamusic.hu

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!