Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Eléggé mérges vagyok! Mégpedig kedves szerkesztõtársamra, Robra haragszom, amiért eleddig eltitkolta elõlem a Murderer nevû kaposvári csapatot! Robikám, ez súlyos hiba volt, sok sör megfizetésével fogsz meglakolni bûnödért... életed végéig... Bár ha annyi sört kellene Robnak fizetnie, amennyire jó a banda muzsikája, akkor egyrészt kollégám gyorsan csõdbe menne, én pedig néhány napon belül heveny alkoholmérgezéssel végezném rövidke - és sokak szerint haszontalan - földi pályafutásomat... ha-ha-ha
Szóval nagyon király zenét mûvel a csapat, igazi jó kis zúzós, brutkó metalt. Van benne némi HC és thrash hatás, lehet, hogy amit most írok, kicsit meglepõ lesz, de nekem leginkább az azóta már (sajnos) jobb létre szenderült Subject neve ugrott be elõször, mint párhuzam. (Akik egy kicsit ismerik a múltamat, azok tudhatják, hogy ez abszolút dícséret!) Nagyon rendben van ez a 11 (pontosabban 9+2) nótás album. Az intro címe már megdobogtatta kicsi szívemet (Mosh part), a zene nemkülönben, kedélyes döngölés vette kezdetét, ami aztán a Harcolj ellenem címû dalba torkollot. A címbõl is kiderülhet, hogy nem teljesen az élet napos (de még csak nem is a habos) oldalát ragadja meg a szöveg, és ez a késõbbiekben sem változik. A borító közepén a szokásos parental advisory helyén a "dühtõl fröcsögõ primitív üzenetek" figyelmeztetést olvashatjuk, ebbõl a primitívvel vitatkoznék, a dühtõl fröcsögõt viszont aláírom.
Eszeveszett módon húznak el a nóták a nyájas hallgató feje fölött, és bizony, ha néha nem lettem volna észnél, és véletlenül nem figyeltem volna, akkor szigorúan be lettem volna taposva a betonba...
A teljeség igénye nélkül néhány szerzeményt kiemelnék. Már ejtettem szót a Harcolj ellenemrõl, emellett nálam nagyon bejött a Nincs helyem iszonyatos húzása, a Nem bírom lassú örlése, vagy a Hiába élsz vokállal megspékelt dühös energiája. A nóták többsége egyébként a középtempó környékén mozog, meglehetõs intenzitással.
9+2 dalt emlegettem, a plusz kettõbõl az egyik ugye az intro, a másik pedig a SOD klasszikus United Forces feldolgozása, amit vendégekkel (Kecskés Péter és Szilágy Balázs) kiegészülve rögzítettek a fiatalok, nem is rosszul, viszont jól!
Külön szót érdemel a T.K. Killer egyrészt az egypercnyi örjöngés zeneileg, másrészt a szöveg üzenete. (Gyorsan le is írom a teljes nevemet: Tomkovics Ákos vagyok, nehogy én is kapjak egy T. Á. Killert... ha-ha) A részletekrõl (mármint, hogy mirõl is van itt nagyba szó) érdeklõdjetek a csapatnál. Bár - sajnos - viszonylag ritkán koncerteznek, azért ha a közeledben járnak, semmiképp se hagyd ki, ha egy intenzív, dühös, igazi metal bulit akarsz látni!
Addig pedig szerezd be ezt a lemezt (ha a csapattól rendeled, akkor a CD 1500 Ft, kazi 700 pénz, plusz 200 postaköltség), és biztosan nem fogsz csalódni!

Cím:
Végh András
7400 Kaposvár
Béke u. 17. IV/3
Tel: 30/479-3425

http://www.extra.hu/murderer
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!