Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

2004

A hatvani csapat demójáról már írtam korábban, és most sem tudok sokkal többet írni, mint anno, maximum annyit, hogy még jobban szólnak a dalok, és most már rendes kézbe vehetõ formátumban is megvásárolható a cd, melyen rajta van még a címadó dal videóklipje is!
Maradt a szexista szöveg, Rammsteines hatásokkal. A honlapon ez olvasható a stílusok megnevezésére: digit-rock! A megjelenésük fontos részei: pirotechnika, guminõ, maszk.
Kb egy hónapja láttam a csapatot élõben, és mit mondjak, rendesen oda tesznek az arcunknak, mint látványilag, mind zeneileg. Kis klubban láttam õket Kecskeméten, és rendesen ledöbbentettek. Õk azok, akik a zene mellett, adnak a színpadi képre is: bõrruhák, melyet maguk készítettek, guminõ, mozgás, szóval cseppet sem unalmas. Meg merem kockáztatni, hogy velük még nagyon sokan fognak találkozni élõben is, hiszen a nyáron sok helyen megfordulnak még, õsszel pedig további bulikat szerveznek.
A legújabb csatakiáltás: Irány a Rückwärts!
A 3 számos maxi plussz egy videóklip megrendelhetõ itt: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. > Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. . Ára 1000 Ft
A honlapon pedig letölthetõ még egy nóta klipje, mely egyáltalán nincs rajta a cd-n!

www.ruckwarts.hu

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!