Belépés
Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Újra él és dolgozik a budapest Harlot zenekar!
A most elküldött 3 számos promo cd-jük már más stílust képvisel, mint elõzõ kiadványaik. Anno mindenki a Sex Action korai idõszakához hasonlította õket. Most nyugodtan kijelenthetem, hogy ennek mára nyoma sincs. Nem csak, hogy a szövegtémák lettek másak, hanem a zene is megváltozott. Aki hallotta a legutóbbi Üzletszerû kéjelgés címû anyagukat, ami mellesleg sajnos nem ért meg egy komolyabb kiadást, az már akkor sejthette, hogy a fiuk végképp meg akarnak szabadulni ettõl, az elõbb említett skatulyától.
A négy tagu csapat jelentõs fazon átalakuláson is keresztül ment: Levágatták a hajukat. Németh Gyõzõ bõgõs például majdhogy nem kopasz lett.
A 3 számból, amit a cd tartalmaz egész jól szól. Leginkább a gitár hangzás tetszik, igen erõteljesre sikeredett.
A nyitó Induljon a Banzáj daluk, mely egyben egy feldolgozás is a Bonanza azonos címû dalának, nagy vitát kavart a szerkesztõségünkben. Volt olyan, aki egyenesen legyintett rá, hogy nem lett jó. Nekem is vegyesek az érzéseim. Lehet, hogy koncerten jó, de itthon hallgatva... hát nem tudom... mindenesetre eléggé rockosra csinálták, de hallottam már ezt a dalt jobb feldolgozásban is. Bocs fiuk, de ez az igazság.
A másik kettõ saját szám: Benned vagyok, és a Valami forgat, jó kis húzós témákat hoz, dallamokat sem nélkülözve. Néhol torzított ének is hallható a normális ének hang mellett.
Nem rossz ez az anyag sem, de remélem nem sértõdnek meg a srácok, ha azt írom, hogy nekem az elsõ két kazetta: Forró vonal, és a Puha ágyak, kemény csaták jobban bejön. Sõt azokat rongyossá is hallgattam.
Zárójelben érdemesnek tartom megemlíteni, hogy a Harlot egy idõben indult a Rock Gyémántokkal! Nagyon jó kis koncertet-bulit nyomtak az egyéves születésnapi rendezvényünkön az azóta megszûnt Sam Sem Klubban!
Jelenleg a Kalapács turné vendégzenekaraként lehet velük találkozni szerte az országban.
Azért szorítok, hogy végre sikerüljön egy kiadót találniuk maguknak!

Elérhetõség: Hinléder Emil: 06/20-33-79-655

Rob

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!