Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

SPV/Record Express

Maradjunk annyiban: ÓRIÁSI!!! És akkor ebben benne is van minden... Tulajdonképpen a CD ismertetõt itt le is zárhatnám, hiszen innentõl kezdve minden szó csak ismétlés.
Na jó, azért nem hagyom annyiban a dolgot... Adott egy kultikus metal fogat, akiknek nevétõl hangos volt a hetvenes-nyolcvanas éves heavy metal világa. Nem túlzás kijelenteni, hogy a Judas Priest a metal zene egyik megteremtõje, s - szerencsére - mind a mai napig kitartanak hûségesen az egykor választott stílus mellett. Volt ugyan egy kis hullámvölgy a csapat életében (és nem biztos, hogy a Turbo albumra gondolok, bár az sem volt semmi...), de az énekesválságot egy remek huszárvágással oldotta meg a banda. Fiatalabb olvasóink miatt említem csak meg, hogy a Priest egykori torka, Rob Halford távozása után sokat keresztet vetettek a zenekarra. Pár év csend után egyszercsak elõhúzták a talonból Tim Ripper Owens-t, és mintha mi sem történt volna, egy bivalyerõs csapat bukkant fel ismét.
A lemezt hallgatva néha az az ember érzése, hogy azért valahogy mégis lebundázták a dolgot, és a Tim csak playbeckel, igazából Halford ott áll a színfalak mögött, és "szinkronizál"... DE NEM! Ez a figura fantasztikus! Ha valakinek nem volt elég bizonyíték a Jugulator vagy a Demolotion album, akkor most végképp megbizonyosodhat, hogy bizony a Priest semmit sem gyengült az évek alatt, sõt...
A lemezen hemzsegnek a jobbnál-jobb nóták. (Ha eddig még nem modtam volna, dupla album.) Aki csak most kezd el ismerkedni Tipton mesterék munkásságával, az is remek kapaszkodót kaphat, mire is számítson a régi lemezek esetén. Igazi Best Of Judas Priest lemezt kap a vásárló a pénzéért, olyan nótákkal, mint a Metal Gods (milyen igaz a cím!), a Painkiller, a Hell Bent For Leather, a Grinder, A Running Wild, vagy a Breaking The Law. Soroljam még? Nem teszem. Vedd meg ezt a lemezt, és biztos, hogy nem fogsz csalódni, egy nagybetûs HEAVY METAL albumot kapsz a pénzedért!!!

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!