Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Szlovákiából kaptuk, az amúgy magyar emberekbõl álló zenekar demóját, cd-n.
A Metal Hammer beszámolója alapján lettem figyelmes a csapatra. Kíváncsi voltam, milyen zenét játszanak.
Mivel ez még egy demo, tehát nem egy album, így a hangzással meg vagyok elégedve: hallgatható minõségû, kisebb nagyonn hiányoságokkal. Már csak azért is fontos ez, mert az elektronikus és akusztikus hangzást keverik. Csinált már ehhez hasonló próbálkozást magyar szinten a szolnoki Rémkoppantók is, csak jelen esetben kevésbé erõteljesebbek a dalok. Az Intro utáni dal kifejezetten lassú, amolyan elszállós. Viszont igen jó kis dalocska! Na de a második dal már azért meghozza azt, amire én személy szerint igazából számítottam ennél a stílusnál. Pörgõs, pattogós tempók, melyeket gépi hangzás támaszt alá az ének, és gitár kivételével. Itt jegyzem meg, el bírnék viselni egy erõsebb, bikább gitárhangzást. Úgy tutti letépné az emberek fejét!
Majd a harmadik dal, mert ugye igazából csak 3 dalt tartalmaz a cd, egy szintén jó kis dalocska lenne, ha az a kevesebb gitár, sokkal erõteljesebben szólna! Gondolom, hogy errõl nem csak a srácok tehetnek, hiszen ez még egy demó, és annál nem mindig a profi hangzás a cél, hanem sokkal inkább, a na, mi is itt vagyunk bemutatkozás.
Mindezek ellenére továbbra is kíváncsi vagyok a csapatra, mert jó dolog amit csinálnak, de ez megint az a stílus, ahol elengedhetetlen a profi megszólalás!
Hamarosan egy interjúban is megismerhetitek õket.

Elérhetõség: 00-421-903-752-902
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!