Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Nos, a Fan Mannequin egy amerikai banda. Hogy mégis itt, ebben a rovatban szerepelhetnek, az a banda "magyar" kötõdésével magyarázható. A gitáros ugyanis egy bizonyos Balázs Gábor nevû úriember, aki korábban a Totálkár zenekarban pengetett, majd egy ösztöndíj segítségével átrepült az Óperenciás Tengeren túlra, s itt összeakadt Dan Young énekes/billentyûssel.
A CD még 1999 novemberében megjelent és 11 dalt tartalmaz. Ízes hard rock dalokat hallhatunk, igazán amerikaiasan. Itt nyoma sincs a hazai anyagok gyermekbetegségeinek, tökéletes, tiszta hangzás, profi hangszerelés, jó dalok, azaz minden együtt van.
Igazán kellemes kis hallgatnivaló.
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. (ide csak angolul...)

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!