Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

 

Szeretem a Deatht, szimlán egyszerûen csak így, és pocsék érzés, ha nincs meg életmûvük minden darabja.
Hát most könnyû az élet és bonyodalommentes, hiszen itt dolgozik a fülembe legújabban kiadott mûremekük. Elõször nagy boldogan azt hittem, hogy egy újabb alkotásról van szó, nem baj majd legközelebb )) addig itt vannak a Death gyöngyszemei, nehogy zúzás nélkül maradjon a metalnemzet.
Ez a 14 (!) szám egyike sem éppen langyos lábvíz, hanem inkább munkásságuk talán legjobb nótái.
Sosem tudok betelni ezzel az eszement rifftombolással, reszelõs énekhanggal, pergõ dobokkal !
Az "Individual" Introjával csapnak a lovak közé, másodiknak az egyik kedvenc lemezemrõl, a kedvenc számom a "Philosopher" , ( az igaz, hogy a többibõl se csorog a szirup) , tökéletes, ahogyan a riffek nyiszálódnak a húrokon, halálos a gyorsaság és a lassúság , nem semmi egy dal !
Valamint itt van nektek barátaim a fémben máris koppan a fejeteken a "Spirit Crusher" , nekem itt a szokásos gitármániákusság mellett a dobhang miatt is a kedvencem.
Naés megint a "Sound of Persevance" egyik legszebb darabja a "Trapped in A Corner " , de úgy tûnik nem csak nekem kedvencem ez a lemez, mert ezen az anyagon szikrázik még a "Crystal Mountain" most és mindörökké !
De a top 1 helyezést Deathéknál úgy tûnik mégis a "Symbolic... " érte el, mert errõl dübörög a " Scavenger of Human Sorrow ", - ez a dal mondjuk kötelezõen ajánlott minden Death rajongó számára , szerintem legalábbis. Valamint "Flesh and the Power it Holds" , "Together as One ", "Empty Words" na igazán ezek mindegyike kõkemény ,tomboló, agresszív nóta és egyúttal a maga nemében maga a tökély.
Azért szerepel a Humanról is két opusz : " "Zombie Ritual", "Suicide Machine"
És egy szép napom megkérdezném, hogy a Leprosityrõl miért csak a "pull the Plug" maradt , mint legm,éltóbb zárszó, hiszen van ezen a lemezem is egypár nagy durranás ám !!!
Tuti biztos , hogy sohasem lehet betelni a Death változatos nótáival, fülgyönyörködtetõ gitárjátékával untill Death )))
Viszont pocsék dolog nem L.A.ban élni, az ember szégyenszemre kihagy ilyen bulikat például...

Hathor

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!