Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


Auróra Records

 

Itt a PiCsa legújabb nagylemeze, és igazából már nem is tudom hányadik a sorban. Viszont amit biztosan merek állítani, az az, hogy egyre igényesebb a zenekar, avagy mind hangzásilag, mind zeneileg pozitív változás hallható az elõzõ albumaikhoz képest.
A szövegek a PiCsától a már jól megszokott kritikus hangvételûek, és ez az amit sokan nem viselnek el. Pedig hát vélemény nyilvánítási szabadság van! Azt nem mondom, hogy minden szövegükkel egyetértek, de ez egy rockzenei oldal, tehát nem megyünk bele a témába. Különben is: nem kellene bekeverni a politikát a zenébe!
Jó kis punkos, rockos nóták hallhatók ezen az albumon, amolyan Picsás módra!
Zeneileg változatossá sikeredett ez az album. A számok közt pedig különféle pornó zajokat hallhatunk. Ettõl azért megkíméltem volna a hallgatókat. Ha-ha!
Azért egy dal szövegére csak kitérnék: Vegetáriánus. : "Vércsepp a késen, üvölt a marha, mindenki csámcsog, senki sem hallja, csak falja!...Szenved egy állat, éljünk a mának, emberek esznek, húst zabálnak..." Nem vagyok vegetáriánus, de elgondolkodtató a szöveg.
Ezen kívûl hallhatunk két nem teljesen saját szerzeményt: Leples Bitang-ot Allen Giensbergtõl, és József Attilától a De szeretnék gazdag lenni... verset.
Ajánlom ezt a lemezt minden punk-rock kedvelõnek,

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!