Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Ha jól számolom, akkor ez a kiadvány az 5-ös sorszámot képviseli a kiskunhalasi zenekarnál. A tavaly nyáron felvett albumon 14 tömör, izomgyors hc/grind dal található. A 14 szám közül az utolsó 3 újra felvett verzióban szerepel (Gyerekek a fronton, A zene gyilkosai, Rombolj le mindent).A közel 20 percnyi „darában” Leviék nem kímélnek senkit és semmit, ahogy ez tõlük megszokott dolog a régi albumokra visszatekintve.
Bevallom élõben még nem volt szerencsém a csapathoz, de ami késik, az nem múlik. Így tehát egy hatalmas koncertre számítok. Ahol együtt üvölthetem, mondjuk a Hazugság gyülekezetét vagy az Utópiát. Aki kíváncsi eme nagyszerû Bács-Kiskun megyei zenekarra, az rendelje meg a cd-t - persze, ha van még - mindössze 1000 kemény magyar forint ellenében!

http://jack.punk.hu

Csiga

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!