Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Tavaly volt egy Believe In Faith címû kislemez, amin a Sequel lemez dalai közül 3 már szerepelt.
A legutóbbi Autumn Twilight stúdióalbum óta 4 év telt el, közben voltak tagcserék és a csapat játszott az õsdark nagyjai, a Christian Death elõtt is!

A zenéjük valahol a Fields Of The Nephilim nyomdokain mozog (az énekes Kiss Péter nagy rajongó), de lehet mondani még a Cure-t vagy a már említett Christian Death-et is.
Az ének a mélyebb tartományokban mozog, néha már szinte hörgés (lásd a legdurvább nótát: Tribulation and Rapture). Petin kívül még a HKT-bõl is ismerhetõ Tevi (Mándli István) nyúzza a gitárt. A dalok nincsenek túlzsúfolva nagy szólókkal, de azért akad 1-2. Kevésbé metalos az összjáték, inkább a klasszikus (dark)rock megoldások felé hajlanak.
Farkas János "Castro" viszont metalosan, pörgõsen dobol, nagy lendületet adva a daloknak. Mindehhez egy sokszor punkosan kattogósra vett kemény basszusozást képzeljetek el (Csekk Tamás), és meg is van az Autumn Twilight zenéje!
Filozofikus szövegekkel szoktak dolgozni, most is így van. Nem mindig világos a mondanivaló, de elég mély dolgokhoz nyúlnak, a múlandóság és a halhatatlanság ellentétét kutatva.
Már a lemez elsõ másodperceibõl rájuk lehet ismerni, a hangzás igazi Autumn Twilight. Többségében gyors dalok vannak (Dreamessence, Sequel), de van balladaféle is (Ananda), és végezetül egy pörgõs, instrumentális Amennel zárják a lemezt.
Az elõzõ albummal magasra tették a mércét, felülmúlni talán nem sikerült a Dream Seeks Dreamert, de akinek az a lemez bejött, ez is elnyerheti a tetszését.

http://www.autumntwilight.hu/

- TZ -

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!