Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

SPV/Record Expressz

Sosem hallottam még errõl a fickóról, és igazán sajnálom!
Úgy veszem észre, az SPV kiadó csakis színvonalas zenéket, zenekarokat ad ki! Példa erre a legfrissebb Jim Capaldi album is, melyet szerintem leginkább a Bryan Adams, Beatles, Dire Straits kedvelõk fognak elõnyben részesíteni. Viszont egyik szerzemény sem kategorizálható be egyértelmûen, csakis hatásokat vélek felfedezni bennük! 10 jobbnál jobb dal hallható ezen a hanghordozón, a lassabb, melankolikusabbaktól kezdve, a táncolósokig. Ez utóbbira az Anna Julia szerzemény a legjobb példa, amelyre a 11 hónapos kislányom is elkezd rugózni, és láthatóan jobb kedve lesz, mihelyst meghallja a lejátszóban. Nem vicc! Ennek a video versiójában nem egy neves mûvész szerepel: George Harrison, Gary Moore, Ian Paice, Paul Weller, Steve Winwood. Azt hiszem, ezek a zenészek nem adják akármihez a nevüket. Egyébként maga a vokál tiszta Beatles. És abban is biztos vagyok, hogy jó szokás szerint, ezt a dalt sem fogom hallani a rádiókban!
A hangzás is kellemes! Kiváló zene utazáshoz, vagy pihenés közbeni hallgatáshoz!
Külön öröm, hogy orgona is hallható a lemezen, amit manapság nagyon ritkán használnak!

www.jimcapaldi.com


Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!