Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Kecskeméten mûködik a Mad Dolls nevû csapat (Kiss Milán gitáros/énekes, Nagy Sándor basszeros és Tóth Bálint dobos) és a Sablon címû négy dalos demó az elsõ komolyabb attrakciójuk.
Érdekes zenét rejt a korong, húzós, némi punkos beütéssel rendelkezõ alapokra grungos-os, néhol Kispálos jellegû éneket pakoltak a srácok. Izgalmas keverék, de nekem kifejezetten tetszik. Az a baj, hogy igazából nem sok fogódzót tudok adni a zene leírásához, legalábbis abban az értelemben nem, hogy mely zenekarokhoz lehetne hasonlítani õket. És ez alapjában véve nagyon jó, legalábbis azt hiszem. Persze lehet, hogy csak én vagyok alulmûvelt és számtalan bandát fel lehetne sorolni, akik ugyanilyen zenét játszanak... Fene tudja, de szerintem azért a Mad Dolls újszerûen közelíti meg a rockzenét, még ha nem is találták fel a spanyolviaszt.
Ahogy a bevezetõben említettem, egy viszonylag új formációról van szó, de abban biztos vagyok, hogy ha a fiúk kitartóan teszik tovább a dolgukat, akkor sokat fogunk még róluk hallani.

http://maddolls.uw.hu

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!