Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

 

A Szigeten nyomták a kezembe a Sutcliffe új CD-jét. Sajnos a nagy forgatagban elfelejtettem részletesebb infókat szerezni a csapatról, de mint az késõbb kiderült a banda 1999-ban kezdte meg mûködését azzal a céllal, hogy húzós és súlyos zenét nyomjanak. Az Antropomorphia a negyedik demója a csapatnak, és egy fejlõdõ banda benyomását kelti a három dal.
Sejtelmes intróval indul a címadó dal, amelybõl egy jófajta kis döngölde kerekedik ki. A második Quickly Ending Life egy kicsit death metalba hajló riffel indít, az ének kivételével végig az Obituary neve lebegett a szemem elõtt... A Swirling Faces az elején inkább a HC irányba húz az egybefolyó riffjeivel és váltásaival ám a dal közepén egy merész vágással egyszercsak egy sejtelmes hangulatú dark nótába csöppenünk, ahol még nõi ének is színesíti a dolgot. Változatos tehát a három dal, de érzõdik, hogy a demón játszó négy zenész (Tommy gitáros, Pinyo bõgõs, Billy dobos és Hamed énekes) még nem bukkantak rá arra az ösvényre, mely igazán nekik való. Az viszont biztos, hogy a súlyossággal és a húzással nincs gond.
A hangzás is nagyjából rendben van, bár a gitár hangja kicsit gyanús, egy kis dögösség ráférne a jövõben.
Kíváncsian várom a folytatást, mert ez a három dal mindenképpen bíztató.

http://sutcliffe.freeweb.hu

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!