Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

(szerzõi/terjesztés-Hammer Prod.)

Hát az biztos, hogy a borítón található fülek, amik mellékesen a Varso tagjaihoz tartoznak, nem a "süket fülek" közé tartoznak, mert akik fiatal koruk ellenére (remélem , nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy az átlagéletkor 21) így tudnak zenélni, valamint ilyen igényes, izgalmas számokat tudnak írni, csak is a vájt fülûek csoportjába tartozhatnak !J Sõt, nem csak a zenéhez értenek, hanem mellette mindenkinek meg van a saját kis érdeklõdési köre. Amik azonban most különösen érintik ezt a lemezt, Kovács Attila, tehetséges gitáros és festõmûvészJ festményei, amik egybõl be is vezetik az embert a Varso világába, ha alaposabban szemügyre veszi a borítót, ami sajnos azért nem lett teljesen tökéletes, mert a számsorrendek össze-vissza vannak a hátsó borítón, de errõl nem hiszem, hogy õk tehetnek... Az biztos, hogy a demo óta rengeteget fejlõdött a csapat, jött is néhány újabb hatás(leginkább King Crimson, Eclipse) , ami természetesen nem zavaró, hanem egyenesen javára vált a Varsónak. Hihetetlen sokfajta zenét hallgatnak a srácok, úgyhogy bõven van is mibõl meríteni, és ezáltal érdekesebbé tenni amúgy is furcsa muzsikájukat. Bizony, nagyon is furcsa zenét játszanak, lehet, hogy néhány ember számára már-már befogadhatatlan, úgyhogy elõre érzem, hogy nem lesz túl könnyû dolga a miskolci zenekarnak, mert az ilyen komplex, nehezen befogadható zenét játszó bandák nincsenek igazán körbe ajnározva Magyarországon... (Hát igen, ez mutatja a közízlés színvonalát is.L) Mindenesetre õk próbálkoznak, és remélem, hogy meg is tartják ezt a jó szokásukat!J Kicsit konkrétabban a Finding Deaf Earsrõl: kivétel nélkül az összes szám egy külön élmény! Már az elsõ dal, a Superfish meghozza az ember hangulatát ehhez a közel 40 perces kis utazáshoz. Mindenesetre a legjobb nóták közé mégiscsak a rendkívül fogós groove-val büszkélkedhetõ Gluelove és Shock! CD-n is megtalálható Moment Dictated Sincerity tartozik! Na, meg el ne feledkezzünk az Ahi Em Gerek (hj m grh) címû két basszusgitárra épülõ mûrõl, amiben Hudák Attila (Eclipse) jelenléte emeli a produkció fényét! A srácok hazaszeretetét tolmácsolja az Alföld, amiben szintén hallatszik, hogy nagyon kreatív emberekkel állunk szemben. Viktor kellõképpen változatosan énekel, a tiszta énektõl elkezdve a hörgésig sok minden szerepel palettán. A többiek hangszeres tudásáról pedig szintén regéket tudnék zengeni! Akinek egy kicsit is sikerült felkeltenem az érdeklõdését, könyörgöm, adjon esélyt a zenekarnak, mert iszonyú tehetséges srácokról van szó, iszonyú jó zenével!
Kontakt: Pál Viktor-3516 Miskolc, Cserép u.15.
Tel.:20/358-90-01
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.geocities.com/varsoband
www.mp3.com/Varso

Héda

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!