Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


Nail Records

Egy véletlen folytán csak most írok errõl a cd-rõl. Vagyis hát elõször már megírtam, el is küldtem Ákosnak, de valamiért nem kapta meg. Nekem közben volt utána egy format C: -m, és elveszett minden a gépemrõl. Majd kölcsönadtam a lemezt egy ismerõsömnek, és csak most kaptam vissza. Summa summárum: most pótolom! És elnézést kérek a zenekartól és a kiadótól!
Nagyon igényes lemezzel állunk szemben! A szentgotthárdi csapatnak ez az elsõ hivatalos albuma. Elõtte ki tudja hány demójuk jelent meg, melybõl kettõ nekem is megvan. Már akkor érezni lehetett, hogy egy zeneileg fanatikus srácokhoz van szerencsénk. És nem hiába nyerték meg a 2000-es Denevér tehetségkutatót is, melynek eredményeként, mivel stúdióidõt nyertek, szól így ez a Phaistos, ahogy szól. És ami megszólal: progresszív rockzene, nagyon igényes hangszereléssel, szöveggel. Kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen dal megírása, mennyi idõt igényel, valamint annak a betanulása. Biztos nem 10 percet, haha!
A szövegek tökéletesen alátámasszák a zenét, mind a kettõre érdemes figyelni, és nem csak háttérzeneként hallgatni. Magyarul szólalnak meg a szerzemények, így könnyen meg lehet érteni. Legalábbis annak, aki tud magyarul, és nem csak a b, f, p betüs szavakat ismerik, mert azokból nem talál itt egyet sem!
Megemlíteném, hogy csupán egy gitáros van a zenekarban, Kozó Tamás személyében, és nagyon jól ellátja feladatát. Nagy részben õ felelõs a zene megírásáért is, persze a többiek is kiveszik a részüket belõle. Csörnyi Robira hárul a szövegírás, mely, mint említettem, külön figyelmet érdemel! Kedvencem a Dzsungel, mind zeneileg, mind szövegileg nagyon tutti. Ez egyben a második leghosszabb dal a cd-n, a maga 8.56 játékidejével.
Aki még nem szerezte be ezt az albumot, az sürgõsen pótolja hiányosságát! Nem tudja, mit veszt, ha elsuhan mellette!

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Tel.: 20/9-835-848

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!