Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Igazi hardcore zenével van dolgunk, ez nem vitás. Leginkább a kilencvenes évek hc muzsikáinak hatása érzõdik a lemezen, némi újiskolás ízzel. 12 dal, fél órában, semmi lazulás. A kezdõ Slings and arrows igazi hardcore himnusz, agresszíven megdörrenõ, kellemes sound-dal megáldva. Az énekes, Marshall Lichtenwaldt stílusát amolyan magas hangon kiabálásként tudnám meghatározni, csupán néhány alkalommal vált át mély hörgésbe; viszont több helyen is alkalmazzák a srácok az elhanyagolhatatlan csordavokálokat. Amúgy számomra az ének az, ami igazán emlékezetessé teszi az anyagot. Maguk a nóták többnyire vágtázós üzemmódban pörögnek, de azért beiktattak több helyen is bólogatósabb, belassult részeket is. A Transistor, és a címadó War is hell is az erõsebb számok sorát gyarapítják. Elõbbinek a kezdése igazi csemege. Nem ül le a lemez egy pillanatra sem, csak éppen nincs túl sok olyan pillanata a fél órának, ami igazán mély nyomokat hagyott volna bennem. Egy vérbeli hardcore lemez, se több, se kevesebb!

www.thewarriorz.com

Csabi

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!