Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Elõzetes

Nos, szerintem nincs a Földön igazság! Itt van ez a szolnoki Notthingam, több éves zenei múlttal rendelkezõ tagokkal: Matos Zoltán: ének (ex-Lady Macbeth), Lakai László: gitár ( ex-Lady Macbeth), Botos László: basszus, Hommer Attila: billentyûk, Csernovszky Kálmán: dob. Egy nagyon erõteljes anyaggal jelentkeztek, messze felül szárnyalva az elsõ albumukat. Nem tudom mit csináltak most a stúdióban, de ez baromi bivalyul szól. /Denevér stúdió!/ Azt hiszem a dallamos power metál kedvelõi el kezdhetik felvenni a kapcsolatot a bandával.
Ami változás még hallható, az a szövegek téma világa. Sokan kifogásolták az elõzõ album szövegeit, hogy túl "istenes" - szerintem nem volt vele semmi baj - , szóval itt is van egy kis változás. De nem történt "pálfordulás". Azt nem értem azért, miért baj, ha egy rockzene nem mindig csak a háborúról, vérrõl, halálról szól? Van belõle elég, ha körbe nézünk. Bizony sokszor üdítõen tud hatni egy ilyen pozitív szöveg.
Ez az 5 számos elõzetes kellõképpen megnyugtatott afelõl, hogy hallhatunk még dallamos, power metált Magyarországon is!
Sajnálom a srácokat, mert tudom mennyi mindent megtesznek az elõrejutásért. Mikor találtak egy kiadót, fel is vették az anyagot, ám addigra a kiadó visszalépett. Hát mi ez, ha nem igazságtalanság!
Legalább annyit tegyetek meg, hogy írtok a srácoknak, bíztatjátok õket! És próbáljátok meg elkunyizni ezt az elõzetest! Tuttira nem fogtok csalódni!

Elérhetõség:
Matos Zoltán: 30/207-5903
Botos László: 30/903-7624
Postacím:
Hommer Attila: 5000 Szolnok, Kassai u. 50. 2/9.
Internet: www.extra.hu/Notthingam
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!