Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


A kalocsai metalarcok nemrégiben eljutatták hozzám a 2008-as kislemezüket. A zenekart még ugyan nem láttam élõben, de ami késik, nem múlik.
Egy részt a lemez kíváncsivá tett, más részt egyszer megnézném ezt a darálást egy koncerten is.
A borítót, ahogy a kezemben tartva nézegetem és forgatom, döbbenetes hasonlóság jut eszembe a Kornnal. Tudom, hogy semmi közük egymáshoz, de az én agyamban ezek a figurák a Kornt juttatják eszembe.
A lemez 5 dalt tartalmaz (ebbõl egy az Intro). A zene a srácok szerinti meghatározásban trash/hc/metalcore. Ugye akkor tudjuk, hogy mire számíthatunk, hörgésre tuti, de van itt dallamos rész is.
A már fentebb említett Introval kezdõdik ez a kislemez, ami a maga 44 másodpercében eléggé jól sül el, ugyanis ezután a Burning Horizont címû számmal beindul a dara.
Ebben a számban az ének része nem is tudom, olyan erõltetettnek tûnik. Amúgy minden rendben vele. A Right behind you címû szerzeménynél már a fülem "megszokta" az éneket, de itt is azt mondom, hogy szerintem az énekes srácnak még kicsit képeznie kellene a hangját. A Happy birthday az utolsó (elõtti) szám a kislemezen. Bónusz trackként is ez a szerzemény szerepel, persze nem ugyan ebben az elõadásmódban.
A másik verzióban egy vendég énekessel adják elõ ezt a dalt, aki a tiszta éneket viszi a hörgés mellett. Õszintén megmondom ez a verzió, jobban tetszik, mint az eredeti! Nem bántásként de ez kis színfolt ebben a dalban!
Van jövõje szerintem a zenekarnak, ha javítanak egy kicsit az éneken!
Hajrá!
http://www.myspace.com/mydarkroommusic

Csiga

 

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!