Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

SPV/Record Expressz

Ha jól számolom, immáron kilencedik lemezével rukkol elõ a jó öreg Schenker bácsi!
Jelen esetben egy teljesen instrumentális és akusztikus hanghordozóval, amin csak és kizárólag gitár szerepel. Semmi kísérõ hangszer, tehát no dob, no billentyû. Csak a gitárja és a lelke.
Érdekes hangulatot teremt, ha berakod a lejátszóba. Minél többet hallgatom, annál jobban tetszik, és akkor ugrik ki igazán, milyen jól játszik Schenker bátyó. Nálam legtöbbször - de nem mindig - valahogy a karácsony hangulata ugrik be, holott köze nincs ennek a lemeznek az egyik legnagyobb ünnephez. Lehet, hogy talán a Szekeres Tamás féle karácsonyi lemez hangzása miatt?
Ez a 11 dal igen változatosra sikeredett. Nem mondható unalmasnak, mint amikor ilyen lemez esetében tart az ember. Tipikus hangulat lemez, tehát nagyon jólesik betenni egy fáradt délután, vagy éppen éjszaka. Hallgasd meg!

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!