Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Volt szerencsém hallani a szegedi Fagyhamu zenekar elsõ nagylemezét melynek címe Frostashes. Az 5fõs csapat egy elég komoly és sötét kiadványt hagytak ismét maguk mögött.

Aki nem ismerné a zenekart akkor nekik röviden: egy színtiszta black metal csapatról van szó, és nem most kezdték a zenélést, úgyhogy bátran be lehet szerezni a kiadványt.

Szóval egy elég komoly csapattal állunk szemben. A Frostashes lemez elsõ tétele az Intro. Nos, végighallgattam és már itt libabõrõs lett a hátam, de nem tudtam, mire számítsak ezek után. Habár volt egy sejtésem. Be is jött. A második tétel a Fogbutcher elsõ másodpercével már leszakítja az ember fejét a helyérõl. És ez így folytatódik az album utolsó másodpercéig. Habár vannak "lassabb" témák a lemezen, például az Ébenkoponya. De itt se az elszállós témákra kell gondolni. Nem lötyögõs ugri bugri faszom zene ez, hanem kõkemény és súlyos black metal a javából! Aki szereti a pörgõs és súlyos zenét az mindenféleképpen, szerezze be ezt a 11 számos lemezt! Ha pontozni kellene az albumot, akkor 10/10-ed adnék rá.

Csak így tovább!El fog szállni a fejed...

http://www.myspace.com/fagyhamu

-Csiga-

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!