Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Na kérem szépen! Szexmániások és Rammstein fanok figyelem! Itt egy két éve létezõ zenekar, amelyik most kezd igazán beindulni! A szövegeit tekintve simán megmérkõzhetnek a Sex Actionnel, de úgy, hogy csúnya szavak itt sincsenek! A zene pedig valahol talán a Rammsteinhez hasonlítható. Igazi õrült banda ez! Smink, maszk, bõrruha, guminõk és pirotechnika a színpadon. A tagok közül mindenki zenélt már valahol különféle bandákban. A dobos Pisti például 5 évig a Feró vezette Ricsében verte a bõröket.
Ez a három felvétel jelenleg csak a zenekar honlapjáról tölthetõ le. A Lovagolj, Kellesz nekem, és a Lányok címû dalokat nem tudom hol vették fel, de szépen, arányosan és demóhoz képest is erõteljesen szól. Pláne, ha feljebb nyomod a hangerõt!
Az énekes Email –Emil teljes beleéléssel énekli ezeket a dalokat, de nem hiába, hiszen legutóbb még arról mesélt, hogy épp egy örömlányba lett szerelmes, akit el is venne feleségül. Na szóval ilyen arcok alkotják ezt a zenekart.
Nem mondom, sikerült beférkõzniük a mocskos lelkivilágomba, de szerintem nem csak én leszek így egyedül! Kíváncsi vagyok egy rendes, igazi koncertjükre is! Addig pedig marad ez a 3 dal.

http://www.tar.hu/ruckwarts

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!