Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Keresztény Ragály. Már a banda neve is sokat sejtetõ. Nem is ért tehát váratlanul, hogy a hangfalakból színtiszta death metal tört elõ.
Szerencsére már nem olyan nagy divat ez a stílus, mint pár éve. Azért szerencsére, mert aki csak divatból játszott ilyen zenét, az már azóta rég átváltott egy újabb trendre. A négy srác (Széles L. Zsolt gitár/ének, Eszenyi Imre basszus, Kocsis Imre dob, Kocsis Zoltán gitár) azonban érezhetõen szívbõl nyomja a kegyetlen riffeket, gondolom, nagy ívben szarnak a divatra. A kazi legalábbis errõl árulkodik.
Sejtelmes intro után csapnak a szélvészgyors nótákba, és a három szám kb, gõzmozdony módjára zúgott át a fejemen. Ha lehet ilyet mondani, akkor ez a zene amolyan igazi old school death, de a javából. Semmi cicoma, csak kemény zúzás, de nem egysíkúan.
Örvendetes, hogy a hangzás is viszonylag tiszta, mert egy torz sound bizony a nóták élvezhetõségének rovására mehetett volna. Persze, nem tökéletes, de demós viszonylatban tisztességesen megállja a helyét.
Ha pl. az Obituary elsõ két lemeze a kedvenceid között van, akkor mindenképp próbálkozz meg a Christian Epidemic muzsikájával is. Ha megrendeled a kazit, a B oldalon megtalálod az elõzõ demó anyagát is.
Cím:
Széles L. Zsolt
2541 Lábatlan, Zalka M. Ltp. 13/5.
Tel: 33/362-273
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!