Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Hammer Records

Második albumával rukkolt elõ a gyõri Demonlord! Megmondom õszintén egy idõ után egybe olvadnak nálam ezek a germán heavy metal zenén alapuló bandák. Ide tartozik a Demonlord is! Nem azt mondom, hogy rossz, amit csinálnak, de sajnos egy hangyányi egyéniség sincs a zenéjükben! Ezeket a trappolásokat már ezerszer hallottuk. Running Wild és Helloween stílusához állnak talán a legközelebb.
Amivel nem igazán vagyok kibékülve, az az énekhang! Lehet, hogy talán ez is beleszámít abba, hogy nem igazán jött be számomra ez a zenekar. Pedig hangsúlyozom: nem rossz, amit csinálnak! Lehet, hogy rossz emberhez került a szerkesztõségen belül a cd-jük, de ahogy ismerem magunkat, mégis csak hozzám áll legközelebb ez a fajta zene!
Speedes témák jellemzik leginkább az albumot. Ez alól a Something Arrived nótájuk a kivétel, ami egy akusztikus, a nóta feléig! Mennyire más itt Jurásek Balázs hangja! Itt tetszik!
A hangzásra nincs semmi panasz, erõteljesen szól! Küronya Miklós tisztességes munkát végzett, ami elengedhetetlen feltétel ennél a stílusnál.
Angol nyelvû ének itt is, mint az elõzõ lemezen, és persze a maxin. Ezen nem változtattak a srácok.
Fejlõdés tapasztalható az elsõ lemezhez képest! Sokkal kidolgozottabbak a nóták.
Annyit kérek mindenkitõl, tegyen próbát ezzel a lemezzel is, és ne befolyásoljon senkit sem a nem túl pozitív véleményem! Ki is vagyok én...?

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!