Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A zalai death-kvintett új cuccal örvendeztette meg a brutál témák szerelmeseit. A Misanthrope címet viselõ CD az elsõ nagylemez a banda újjáalakulása óta. Ahogy azt már a srácoktól megszokhattuk az elmúlt kiadványokon (elsõsorban a Fuck This World EP-n) igazi arcbamászós-tekerõs nóták kaptak helyet a lemezen.
És ahogy az elõbb említett maxin is, itt is rendesen alkalmazzák a különféle elektromos kütyüket - szerencsére inkább csak a nóták közötti átvezetéseknél. Ezt én egébként egy kicsit öncélúnak érzem, mert magához a muzsikához szerintem nem sokat tesz hozzá. Ha meg csak az volt a cél, hogy nagyjából nagylemeznyi legyen a játékidõ és 12 track-et tartalmazzon a CD, akkor ezért kár volt. Inkább hallgatnék egy 25 perces, 8 nótás lemezt, mint ilyen ûr-kütyüket. No, ennyit a negatívumokról. Mert azért a mérleg mindenképp a pozitív irányba billen, ha a zenét is a serpenyõbe tesszük (á, nem gyenge képzavar...)
Változatos, zúzós, néhol brutálisan örlõ, máskor sötéten burjánzó death metalt rejt a lemez, tele jobbnál-jobb és változatosabb témákkal. Ha hasonlítani kellene valamihez, akkor a zalaegerszegi Monastery-t tudnám párhuzamként említeni... :-)
A végén a teljesség igénye nélkül két - szerintem - remek dalra hívnám fel a figyelmet: személyes kedvencem a Bleed címû szerzemény, változatos, jól megkomponált darab. A Clone 6.66 pedig feszességével fogott meg, igazi fejlóbálós nóta.
Renben van ez a lemez, csak az a sok villanyketyere ront egy picit az összképen. De ennyi még éppen belefér...

http://www.monastery.hu

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!