Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Demo2003

Kõkemény, gyors ritmusokkal indít az Amphion 2003-as demó cd-je. De mielõtt elkezdenék örülni, vagy bosszankodni, hamar rá lehet jönni, hogy itt nem egy death illetve trash csapatról van szó. Ellenkezõleg: itt egy kb progresszív kategóriába sorolható csapattal van dolgunk, akiknél elõfordulnak hard rockos elemek.
Az itt hallható cd-n 5 szám van, de ezek több idõpontban lettek rögzítve, egészen vissza menve az idõben 2001-tõl. Próbatermi és stúdió felvételek keveréke, éppen ezért nem a legjobb. Kár érte! Néhol csak püfögnek a dobok, és az ének hangzása is elég furcsa. Ugyanis a tehetség és a tudás bõven meg van a csapatban.
Lassabb és gyorsabb nóták vegyesen hallhatók, érdemes lenne egy jó stúdióban felvenni õket, mert így csak azt lehet kivenni, hogy itt nagyon jó zenészekkel állunk szemben. Tudom, és gondolom a fõ indok a pénz hiány, hogy normális körülmények közt legyen felvéve az anyag, de bizton állítom, hogy megérné összespórolni az a rohadt pénzt. Így sajnos csak a szándék és a tudás jön le, de sajnos nem teszem be olyan sûrûn a lejátszóba. Pedig esküszöm, ha jól szólna, azt tenném!
Kedvencem a Lehetett volna címû dal!
A zenekar tagjai: Balázs Miklós: dob, Petres Szabolcs: basszusgitár, Bedõcs Zsolt: gitárok, Bedõcs Imre: ének, billentyû.
Azért ajánlom mindenkinek, hogy hallgassa meg a zenekart (tõlünk is letölthetõ), és feltétlen keresse õket élõben.

Elérhetõség: www.ampion.ini.hu

Rob

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!