Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Két kazit küldött a csolnoki heavy metal fogat. Ég és föld a kettõ. Ez a Tûzpróba, egy házi stúdióban készült 1997-ben, mely a zenekar elsõ próbálkozásait mutatja. Azért küldte el Kovács Peti ezt a felvételt, hogy hallható legyen a csapat fejlõdése. És mennyire igaza van! A hangzás tipikus magyar demo, az énektémák kidolgozatlanok, viszont hallatszik, hogy ebbõl a bandából még lesz valami. Ezt éreztem, mielõtt meghallgattam a második anyagot.

STAINLESS STEEL: The Fable Of Prowess

És a reményem beigazolódott. Mintha nem is ugyanaz a zenekar játszana. Ez az anyag egy koncept-album demója, melyben egy germán témát, a Nibelung-éneket dolgoznak fel. Jó dallamok, vokálok hallhatóak (Jurásek Dániel énekestõl), leginkább a Helloween/Gamma Ray vonalhoz tudnám hasonlítani. A magyar nyelvû éneket angol váltotta fel, a hangszeresek (Maros Gergely bõgõs, Kreisz József és Kocsis József gitárosok, Kovács Péter dobos) hozzák a megfelelõ alapokat, szólókat. Amibe belekötnék, hogy ezeket a nótákat miért nem egy királyabb hangzással rögzítették. A hangzásbeli hiányosságok ellenére mostanában ez az egyik kedvenc demom, és kíváncsian várom a koncept-albumot.
Errõl a zenekarról (ha így folytatják) még biztos, hogy hallunk.
Cím: Kovács Péter
2521 Csolnok, Béke u. 17.
Tel.: 33/478-004

Rob

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!