Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

 

1994. Kõröstarcsai Nyári Zenei Fesztivál. A második napon egy 17-18 éves fiatalokból álló thrash metal zenekar lépett a színpadra. Már az elõzõ este suttogták a helyi rockerek, hogy ennek a csapatnak a másnapi koncertjét mindenképpen nézzük meg, mert nem semmi amit mûvelnek. Nos, nem csalódtunk a barátaimmal. A fesztivál legsúlyosabb koncertjét adta a mezõkovácsházi EKTOMORF zenekar. Jöttek és pusztítottak a zenéjükkel.
2004. Február. Az eltelt 10 évben rengeteg kudarc és siker érte az együttest. Tagcserék, kiadóváltások, átverések állnak a mérleg egyik oldalán, a másikon a rajongótábor kitartó szeretete, a szakmai elismertség, fantasztikus koncertek és 4 nagyszerû lemez.
Nagyon bízom benne, hogy a NUCLEAR BLAST-os szerzõdés végre állandóságot hoz a fiúk életébe, emelkedõ pályára állnak és sikert sikerre halmoznak. Az új, ötödik nagylemezt találóan "DESTROY" címre keresztelték Zotyáék.
A lemez hangzásán hallatszik, hogy nem itthon vették fel. Igazi "brutál metál" hangzást gyúrtak össze Dániában Fecséjéknek. Az albumon 12 erõtõl duzzadó, kíméletlenül õszinte, kompromisszummentes szerzemény található. A nyitó "I know them" a "Nem engedem" himnusz méltó utódja lehet. Koncerteken senki nem marad életben! :-) Ezt követi a címadó "Destroy", mely nevéhez hûen rombolja a hallójáratokat. Ezután jön a zseniálisan megírt "Gypsy" és "No compromise". A koncerttermek falai komoly veszélynek lesznek kitéve. Oldalakon keresztül tudnám még sorolni a jobbnál jobb jelzõket... A lemez március 8-án jelenik meg, a súlyos metál zenék hívei nyugodtan megvehetik.
Aki kételkedik a szavamban az járjon utána... április 3-án a Pro-Pain-nel zúz együtt a csapat a MEGA PUB-ban.

EKTOMORF FOREVER!

Kispál Balázs

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!