Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A CD borítója láttán már eleve látszik, hogy egy úgymond vagány hölgy a zenekar "frontembere", igazi "rocklady" ha-ha. A cím úgyan sötét dolgokról árulkodik, de ez mégsem egy black metal lemez. Ettõl függetlenül elég kemény zenét jatszanak, picit olyan Mansonos is, foleg Tairrie B. hangja miatt, amit boven effekteznek is. Nagyon zúzós, nagyon durva, nagyon energikus (remekül lehet rá pl. edzeni ha-ha), némi HC beütéssel fûszerezett album a Blasphemous Girl. Megnézve az eddigi munkásságukat, és a honlapjukat (www.myruin.com) látszik, hogy nem hétköznapi banda, a lemezborítók, és a weblap is érdekes, gonosz hangulatot áraszt. Nekem személy szerint az a véleményem, hogy ez az album nem tükrözi annyira ezt az életérzést, maximum a szövegeket tekintve, de a zenébõl nem jön le. A saját nótákon kívül található egy akár lerágott csontnak is nevezhetõ feldolgozás ami Tainted Love címre hallgat. Gondolom nem kell mondanom, hogy Manson "bácsi" is "magáévá tette" ezt a számot. No, My Ruinék változatának több köze van az eredetihez, szerintem jobban sikerült, mint a másik megbortánkoztató egyéniségé.
A lényeg a lényeg, aki szereti az ilyesmi zenéket, nézze meg a honlapot, és vegye meg a lemezt.

Angel

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!