Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Az Árnyak egy szolnoki, dark rockot játszó zenekar, abszolút kialakult hangzással, hozzáállással, s egyfajta profizmussal. Nekem mégis kicsit elhanyagoltnak tűnnek, mert nem kapják meg a megérdemelt figyelmet, pedig nagyon jók!


A maxi nyilván a következő album előtti űrt hivatott betölteni, köztük a "Távol a menedék" kissé elektronikus, újragondolt verziója. Nem rossz, de szerintem nem ez az Árnyak fő erénye. Inkább a borult hangulatot árasztó, sötét és melankolikus, de dallamközpontú, igazi dalok. Nekem legjobban a címadó nóta tetszik, mert itt nem csak a refrének, hanem a verzék is fülbemászóak, ráadásul a gitártéma is nagyon "ott" van. Tuti sláger.
Molnár Robi hangja egyre jobb, és még biztos fejlődik tovább, ahogy a színesítő vokálok - a tipikus Árnyak-íz hozzátartozói - is. A gitárok egyre keményebbek, az új dalokból süt a tudatosság, sikerült ismét rálelni a helyes útra.
A maxit a Köd akusztikus hangvételű remixe zárja, pontosan mutatva, hogy igyekeztek változatosan felépíteni a rövidke anyagot. A következő albumig talán csillapítja éhségünket...

 

zZz

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!