Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Vadi új formáció, mely a lemezborítóra ragasztott címke szerint Új Hard Rock Szenzáció. Igen, ezt én is ki merem jelenteni!
A tagok mind ismert, gyakorlott, és bizonyított zenészek: Kalapács József, Váry Zoltán, Mirkovics Gábor, Csillik Zsolt.
4 saját dal hallható ezen a lemezen, plusz egy feldolgozás, melyet magyarul énekel Kalapács Mester.
Már csak az a kérdés, hogy mennyire fog bejönni ez a formáció a mai rockzenét szeretõ embereknek. Két esély van: vagy hatalmas siker, vagy bukás. Középutat nem tudok elképzelni. Bármennyire is pesszimista vagyok a mai magyar zenei helyzettel, azért megmernék kockáztatni egy nagy sikert. Annál is inkább, mivel itt tényleg dalok hallhatók, melyet egy rockzenét szeretõ ember könnyen be tud fogadni, mivel igényes hangszerelés, jó hangzás ( Audioplanet Stúdió) ,és nem utolsó sorban nagyon jó dalok hallhatóak. Ami bíztató, hogy már a megjelenést követõ héten elsõ helyezett lett a Mahasz kislemez listáján. A dalszövegekkel bármelyik fiatal tud azonosulni, de ezekre is garancia a dalok szövegírói: Kalapács József, Barbaró Attila, Paksi Endre. Az egyik szerzemény (Ott, a mindenen túl) már ismerhetõ lehet Kalapács elsõ szólólemezérõl.
A lemezen megtalálható a címadó dal videóklipje is, melyrõl bátran kijelenthetõ, hogy az utóbbi idõk egyik legszínvonalasabb klipje lett! Remények szerint a Viva Tv is gyakran közszemlére teszi!
Érdemes beszélni a feldolgozásról is, mely a Twisted Sister mindenki által ismert slágere magyarul! A címét szándékosan nem írom le, szerintem elég egyértelmû melyikrõl is van szó! Kíváncsian várom a folytatást!

www.hardzenekar.com

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!