Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Arise Records/Record Expressz

Ezen zenekar 1994-ben alakult Madridban, és csak 1999.ben vette fel elsõ debütáló albumát Shadowland címmel. Utána még kiadtak 2 cd-t, és most március elejétõl boltokban a negyedik albumuk.
Heavy metal ez, nõi énekkel. Ezek a spanyolok is tudnak valamit. Kellemes, lovaglásra, galoppozásra alkalmas zenét szállítottak nekünk magyar heavy metal rajongóknak. Elisa énekesnõ hangja átlagos nõi hang, tehát nincs semmi rekedtes üvöltözés, de nyávogásról sem beszélhetünk. Tökéletesen illik ehhez a zenéhez!
Néhol a Rhapsody juttatja eszembe ez a zene, de utánzatról szó sincs. Annak ellenére, hogy sokan csak legyintenek az efféle metal zene hallattán, szerintem nagyon jó kis lemezt sikerült létrehozniuk. A promo cd borítóján lévõ fotón a zenekari tagok, amolyan komolyzenei zenész ruhában vannak, tehát nyilván õk is adnak a külsõségre. De igen sûrûn hallhatunk komolyzenei hatásokat is, ami nagyon jót tesz a zenének, változatosabbá teszi, és valahogy vidámabbnak is.
Sok újdonságot nem hoz ez a lemez, de a mûfaj rajongói biztos nem fognak csalódni benne. Én is többször berakom a lejátszóba. Arról nem beszélve, hogy megtudhatjuk, meghallhatjuk, milyen a spanyol heavy metal, haha!
Hangzással semmi probléma! Szerintem irány a lemezbolt!

www.arisemetal.com

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!