Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Ez év áprilisában hozta ki a stúdióból a székesfehérvári Endless zenekar a 2008-as promo cd-jét, Invasion of the mole people címmel. Három tétel közel 15percben.

A nyitó dal a The flying butter címet viseli. Mikoleczki Wanda gyönyörû és tiszta hangjával indul a nóta, amibe késõbb csatlakozik a hörgõs/énekes Kéményes Péter. Nekem kicsit hasonlít az Evanescence debüt dalára (Bring me to life). Párhuzamosan megy a két ének, ami nagyon feldobja az egész számot (sõt még a lemezt is). Ugyanis így megy a Shield címû számban is, ahol szintén a rekedtes és mély hangfekvés mellé társul Wanda tiszta és fület gyönyörködtetõ hangja. A Nothing in spiral a leghosszabb tétel a promo cd-n. Könnyen megjegyezhetõ gitártémával indul, aztán Péter belead apait-anyait. Hamár az énekesekrõl esett szó, akkor szeretném megemlíteni a többi tagot is. Dezsõ Tamás (gitár), Ruskó Péter (basszusgitár), Jurinovics Richárd (dob).

A zenérõl még annyit, hogy dallamos, fülbemászó, de mégis "elborult" az énektémák miatt.

Aki szereti az Evanescence-t (habár ugye ott csak nõi ének van, de valamiért nekem nagy a hasonlóság) annak erõsen ajánlom a lemezt, vagy aki nyitott az új bandákra és szereti a jó zenét, az ne habozzon!

Elérhetõség:

http://www.myspace.com/endlessalbaregiaterrorgroup

-Csiga-

 

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!