Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Lunasound/Record Expressz

1998 telén 5 fiatalember (Dan Johansson: gitár, vokál, Jesper Klarqvist: basszus gitár, Mats Ohlsson: dob, Göran Florström: Ének, Ulrik Nilsson: Gitár) összegyûlt egy hideg próbateremben Gothenburgban és megalakították a Generous Maria-t. Az elkövetkezõ hónapok során kiderült, hogy amit alkottak, az nem csak a próbaterem négy falának szól. Így 1999 nyarán ez az 5 fiatalember kilépett a fényre, és rögzítette elsõ 4 számos lemezét, a "strict nurse"-öt, mely a spanyol Alone kiadónál meg is jelent 2000-ben. Aztán ismét némi csend támadt körülöttük. Egészen mostanáig, amikor is a Lunasound kiadó felvállalta a csapat debütáló albumának kiadását. Az anyag tiszta rock muzsika, amilyen egyszer volt és amilyen még lehet: büszke és kemény.
A 10 számos album csak úgy ontja magából a "fílinget"! Mintha visszaröppennénk a régi idõkbe! A stoner szerelmeseinek kötelezõ ennek az anyagnak a beszerzése!
Minden stílus rajongói - a stoner rocktól a 60-as évek zenéjéig - imádni fogják!

www.riffrock.com/generousmaria

B.Timi

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!