Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


SPV/Record Express
Megjelenés: 2002.03.25.

 

A nyitó Powertrip alaposan megtévesztett a lemez hangulatával kapcsolatban. Már kezdtem megijedni, hogy egy Judas Priesthez hasonszõrû bandával állok szembe. De ez csak a megtévesztés. Ugyanis a többi dalnak köze nincs ehhez. Sokkal jobb! Progresszívbe hajló néhol Psychotic Waltz hatások, máskor meg mintha Ozzyt hallanám! A Psycho hatása nem véletlen, hiszen az énekes Devon Graves nem más, mint Buddy Lackey, a Waltz énekese. Még jó, hogy a kiadó honlapján www.insideout.de ráakadhatunk eme hírre. Innentõl kezdve pedig a név garancia arra, hogy minõségi zenét hallhat minden olyan zenerajongó, aki beruház erre a cd-re! Biztos nem fog csalódni benne. Igazi mûvész lemez ez, ahol nem az számít, hogy minél slágeresebb legyen egy adott dal, a hanem az összhatás. Az, hogy át lehessen adni magunkat a ZENE élvezetének. Elmerülni benne, kikapcsolni ebbõl a valós létbõl.
Ha lehet fülessel hallgasd! 45 perc csodálatos élményben lesz részed!
Én inkább elmentem ezt az írást, és hallgatom tovább a lemezt, nem gondolva semmire, csak a zenére. Szerezd be Te is! De ne akkor, ha zúzni akarsz, mert abban az esetben nem nyertél haha!

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!