Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


SPV/Record Express
Megjelenés: 2002.03.25.

 

A nyitó Powertrip alaposan megtévesztett a lemez hangulatával kapcsolatban. Már kezdtem megijedni, hogy egy Judas Priesthez hasonszõrû bandával állok szembe. De ez csak a megtévesztés. Ugyanis a többi dalnak köze nincs ehhez. Sokkal jobb! Progresszívbe hajló néhol Psychotic Waltz hatások, máskor meg mintha Ozzyt hallanám! A Psycho hatása nem véletlen, hiszen az énekes Devon Graves nem más, mint Buddy Lackey, a Waltz énekese. Még jó, hogy a kiadó honlapján www.insideout.de ráakadhatunk eme hírre. Innentõl kezdve pedig a név garancia arra, hogy minõségi zenét hallhat minden olyan zenerajongó, aki beruház erre a cd-re! Biztos nem fog csalódni benne. Igazi mûvész lemez ez, ahol nem az számít, hogy minél slágeresebb legyen egy adott dal, a hanem az összhatás. Az, hogy át lehessen adni magunkat a ZENE élvezetének. Elmerülni benne, kikapcsolni ebbõl a valós létbõl.
Ha lehet fülessel hallgasd! 45 perc csodálatos élményben lesz részed!
Én inkább elmentem ezt az írást, és hallgatom tovább a lemezt, nem gondolva semmire, csak a zenére. Szerezd be Te is! De ne akkor, ha zúzni akarsz, mert abban az esetben nem nyertél haha!

Rob

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!